iStock-495628612.jpg_www-sivut3

Mikä on AVITA AudioVisual Expo?

Kansainvälinen AVITA AudioVisual Expo on audiovisuaalisen alan Pohjois-Euroopan suurin ammattitapahtuma. Tapahtuma kokoaa 26.-27.9.2017 Messukeskukseen Helsinkiin niin av-laitteita työkaluina ja toiminnan tukena käyttävät, hankintoja suunnittelevat sekä inspiraatioita hakevat.

Ainutlaatuinen AudioVisual Expo on suunnattu alan ammattilaisille, suunnittelijoille ja päätöksentekijöille, toimitilapäättäjille, av-laitteita, -järjestelmiä ja -palveluita ostavien yritysten ja oppilaitosten edustajille, tapahtumatuottajille ja -järjestäjille sekä alan merkittävimpien tuotteiden ja palveluiden tarjoajille ja organisaatioille.

Messukeskus järjestää tapahtuman Audiovisuaalisen ammattiviestinnän toimialaliitto – AVITA ry:n kanssa.

iStock_000015793850_wwwsivut

Monipuolinen ohjelmatarjonta

Avita esittelee monipuolisesti alan uusinta tekniikkaa, tuotteita, ohjelmistoja ja palveluita. Mielenkiintoinen ja runsas tietoisku-, luento- ja koulutustarjonta viitoittaa tulevaisuuden ratkaisuja sekä elämysteollisuuden näyttävän tekniikan kuin it-rajapinnassa toimivien järjestelmien osalta.

iStock-169958707_www-sivut

Yksi rekisteröityminen, viisi tapahtumaa

Pääset yhdellä rekisteröitymisellä kaikkiin Avita AudioVisual Expon kanssa samaan aikaan järjestettäviin tapahtumiin: kiinteistöalan ammattilaisille suunnattuun Kiinteistö-tapahtumaan, turvallisuuden erikoistapahtuma FinnSeciinkyberturvallisuustapahtuma Cyber Security Nordiciin sekä Ahlsell Expoon.

Rekisteröidy tästä!

Avita AudioVisual Expossa mukana olevat yritykset

Alta löydät tapahtumassa näytteilleasettajina olevat yritykset. Ohjelma päivittyy sivuillemme toukokuun aikana.