Mikä on AVITA?

Kansainvälinen AVITA AudioVisual Expo 26.-27.9.2017 on audiovisuaalisen alan Pohjois-Euroopan suurin ammattitapahtuma. Se kokoaa saman katon alle kaikki av-alan ja sitä sivuavien toimialojen palveluntarjoajat, laitevalmistajat ja maahantuojat – löydät siis sieltä parhaimmat uutustuotteet ja -palvelut.

Ainutlaatuinen AVITA on suunnattu alan ammattilaisille, suunnittelijoille ja päätöksentekijöille, toimitilapäättäjille, av-laitteita, -järjestelmiä ja -palveluita ostavien yritysten ja oppilaitosten edustajille, tapahtumatuottajille ja -järjestäjille sekä alan merkittävimpien tuotteiden ja palveluiden tarjoajille ja organisaatioille. Tapahtumassa tapaat siis kaikki av-laitteita työkaluina tai toiminnan tukena käyttävät tahot.

Messukeskus järjestää tapahtuman Audiovisuaalisen ammattiviestinnän toimialaliitto – AVITA ry:n toimeksiannosta.

Samanaikaisesti järjestetetään Suomen suurin kiinteistöalan tapahtuma Kiinteistö ja Pohjoismaisen suurin turvallisuusalan tapahtuma FinnSec.

Ohjelma

Avita esittelee monipuolisesti alan uusinta tekniikkaa, tuotteita, ohjelmistoja ja palveluita. Runsas seminaari- ja koulutustarjonta täydentää messujen antia.

Sisäänpääsy

Tapahtuma on sinulle maksuton, mutta rekisteröidythän kävijäksi joko ennakkoon verkossa tai Messukeskuksessa sisäänkäyntien asiakaspäätteillä tapahtuman aukioloaikoina.

Yhdellä rekisteröitymisellä pääset mukaan kaikkiin samanaikaisiin tapahtumiin.