Skip to content

Blogikirjoituksia AV-alalta

Elinkaariajattelu parantaa AV-kaluston ja esitystekniikan hallinnan vastuullisuutta

AV-kaluston ja esitystekniikan näkökulmasta taloudellisen vastuun kantamiseen on kaksi keskeistä tapaa: kaluston elinkaaren maksimointi ja turhien hankintojen välttäminen.

Lue juttu

Perusasioiden äärellä

Teimme sisältöä NHL-organisaatiolle pelitapahtumaan elämyksen ympärillä. Amerikkalaisten kanssa työskentelyssä on asioita, missä me olemme edellä monessa suhteessa, mutta perusasioissa peli menee amerikkalaisten eduksi 6-0. Voittavan tapahtuman rakentamisessa perusasiat pitää olla hanskassa ja tätä oli nautinnollista seurata.

LUE JUTTU

Messuamisen ilosta

Kuulen usein sanottavan, että perinteinen messutapahtuma on menneen ajan muisto, eikä ole mitään mieltä raahautua mihinkään messuille, kun netistä löytyy kyllä kaikki tieto laitteista ja vehkeistä. Turhaa ajanhukkaa, ja rahan, on moinen menneisyyteen tuijottelu. Vaan näinköhän on sittenkään?

LUE JUTTU

Elämyksiä valokeilassa

Moni ei tule ajatelleeksi, miten paljon teknologiaa sisältyy elämyksiin, jotka näyttäytyvät tapahtumavieraille, taidenäyttelyiden ihastelijoille ja konserttien faneille upeana unohtumattomana kokemuksena. Toisaalta teknologian tarkoitus ei suinkaan ole itse astua parrasvaloihin vaan antaa sisällön loistaa.

Lue juttu