Skip to content

Avita Awards 2019

Ke 2.10. klo 19-20

Avita Awards -palkinnoilla halutaan palkita ja huomioida merkittäviä AV-alan vaikuttajia, tekoja, tuotteita ja toteutuksia. Palkintoluokat kattavat kohteet, tuotannot, tuotteet & ratkaisut, toimintaan liittyvät avaukset sekä luonnollisesti myös AV-alaan liittyvät mittavat elämäntyöt ja koulutuksen.

Tapahtuman juontaa Olli-Pekka Kallio

LÄHETÄ HAKEMUKSESI

Keskiviikkona 2.10. klo 19-20 Avita AudioVisual Expon ohjelmalavalla
Tilaisuus on maksuton tapahtumaan rekisteröityneille

***

Avita Awards -palkitseminen on joka toinen vuosi toistuva tapahtuma, jossa viimeisen kahden vuoden aikana toteutuneet merkittävät ansiot ja teot nostetaan estraadille.

Ehdokasasettelu kaikille avoin, voittajat valitsee palkintoraati

Ehdokasasettelu palkintoluokkiin on käynnissä ja kilpailu on avoin kaikille. Lopulliset palkintoluokkien voittajat valitsee saatujen ehdotuksien pohjalta AV-alan toimijoista muodostettu palkintoraati.

Ehdota palkinnon saajaa viimeistään 13.9.2019

Ehdokkaita voi lähettää sähköpostitse vapaalla hakemuksella osoitteeseen: ollipekka.kallio@slowrocket.fi 13.9. saakka.

Merkitse hakemukseen perustelut ja kategoria, johon ehdotat palkinnon saajaa.

LÄHETÄ EHDOTUKSESI

Palkintoluokat

Avita Awards -palkinnot jaetaan seuraavan kerran vuoden 2019 Avita AudioVisual Expo -messuilla 2.10.2019. Palkintoluokat ovat:

AV-kohde

Kohde, toteutus, projekti tai ratkaisu, joka uudella innovatiivisella, aikaisemmasta totutusta poikkeavalla toteutustavalla tai ideologialla eroaa positiivisesti AV-kohteiden kirjosta.

AV-tuotanto

Tuotanto tai produktio, joka uudella innovatiivisella, aikaisemmasta totutusta poikkeavalla toteutustavalla tai ideologialla eroaa positiivisesti AV-tuotantojen kirjosta. AV-tuotanto voi olla konsertti-, tapahtuma-, juhla- ja taiteeseen tai kulttuuriin liittyvä tekninen tuotanto.

AV-avaus

Henkilö, yritys, organisaatio, tuote, tuotantotapa tai ratkaisu, joka osaltaan on esimerkillisesti uudella tapaa raivannut toimialamme toimintaedellytyksiä uuden liiketoiminnan, ratkaisujen tai toimintakulttuurin alueella.

AV-kouluttaja

AV-alan koulutukseen, osaamisen ylläpitoon sekä laadukkaaseen kouluttamiseen liittyvä yritys, yhteisö tai henkilö.

AV-alan elämäntyöpalkinto

Henkilö, jonka merkittävä työura on selkeästi jättänyt jäljen AV-alaan, yhteistoiminna, projektien, liiketoiminnan, tuotekehityksen tai toimialamme yleisen kehittymisen näkökulmasta.