Tutustu Avita AudioVisual Expo -tapahtumaan huippupuhujiin

 

Taneli Tikka

on suomalainen sarjayrittäjä, joka on toiminut yli 30 yrityksessä toimitusjohtajana, hallituksessa tai muunlaisessa neuvonantaja-asemassa. Ensimmäisen tietokoneohjelmansa Tikka ohjelmoi kuusivuotiaana.

Tikka kirjoitti EVA:n raporttiin ”Robotit Töihin” (ladattavissa ilmaisena PDF:änä) yhden neljästä laajan raportin osioista; joka käsittelee johtamista, organisaatioita, ihmisten toimintaa organisaatioissa ja miten kaikki tämä tulee muuttumaan tekoälyn ja teknologian kehityksen toimesta. Raportin valmistelua varten Tikka mm. Haastatteli piilaaksossa alan huippututkijoita ja tekijöitä kattavasti. Tikka oli myös mukana asiantuntijana kirjoittamassa uusinta tulevaisuusselontekoa pääministerille. Ryhmässä joka ennakoi tulevaisuuden liike-elämän muutoksia ja tarpeita.

Tiedon innovaatiojohtajana Tikan organisaatio on koti Tiedon teköälykehitykselle, datatieteelle ja soveltavalle tutkimukselle tällä saralla. Tikka on toiminut Tiedon IoT liiketoiminnan johtajana.

 

Timo Hiekkanen

Hiekkanen on toiminut kymmenen vuotta av-alalla kouluttaen samalla teatteriammattilaisia ja AMK-opiskelijoita (Metropolia AMK) vuodesta 2011.järjestelmäsuunnittelijana (Yhtyneet Insinöörit Oy ja Akukon Oy) ja laitevalmistajan edustajana (Crestron Electronics).

 

Markku Myllys

Myllys on tehnyt pitkän uran terveydenhoitoalan ICT- ja AV-järjestelmien parissa 80-luvun puolivälistä turvapuhelintoiminnan kehityksestä sairaaloiden ja terveydenhoitotilojen AV- ja kuvansiirtotekniikan suunnitteluun ja konsultointiin.