Skip to content

Digillä lisää näkyvyyttä yrityksellesi

Täydennä tapahtumaosallistumisesi diginäkyvyyksillä ja jäät varmasti mieleen!

Messuklubi – tuhansia uusia kasvoja kohderyhmästäsi

Sadat tuhannet suomalaiset kuluttajat ovat liittyneet eri tapahtumien Messuklubeihin, josta he saavat ensimmäisenä tietoa tapahtumistamme, vinkkejä ja alennuslippuja. Messuklubien viestit avataan keskimääräistä paremmin, sillä tarjoamme aina klubilaisillemme oikeasti hyödyllistä tietoa.

Nappaa oma näkyvyytesi kohderyhmäsi parissa ja osta banneri AudioVisual Expo-messuklubikirjeessä! Jaa alekoodisi, kutsu osastollesi tai muistuta upeista tuotteistasi. Voit itse valita, mihin linkki kirjeestä johtaa ja voit seurata liikennettä omasta analytiikastasi.

Messuklubi kasvaa!

Jatkossa olemme yhä aktiivisemmin klubilaisiimme yhteydessä. Tämä tarkoittaa myös yrityksellesi mahdollisuutta laajempaan näkyvyyteen, jopa ympäri vuoden. Ota yhteys myyjiimme ja kerromme mielellämme lisää uusista mahdollisuuksista.

Ota yhteys myyjään ja tilaa näkyvyytesi!

Bannerit verkkosivuillamme – tavoitat ennen messuja oikean kohderyhmän

Verkkosivujemme kautta tavoitat oikean kohderyhmän ja vahvistat näkyvyyttäsi tapahtuman yleisölle. Tutustu banneripaikkoihin verkkosivuillamme ja saat lisänäkyvyyttä jo ennen messuja. Halutessasi voit jatkaa yrityksesi näkyvyyttä myös messujen jälkeen ostamalla vuositason näkyvyyden!

Banneripaikkamme ovat varsin kilpailukykyisesti hinnoteltuja, ja verrattuna display-mainontaan, voit olla varma, että bannerin näkevät juuri kohderyhmääsi kuuluvat ihmiset eli tapahtumamme yleisö.

Digital signage – näy messujen aikana tuhansille silmäpareille

Visuaalinen viesti jää mieleen, hyödynnä siksi Messukeskuksen kymmeniä eri kokoisia digital signage –näyttöjä. Näytöt tavoittavat messukävijät niin Messukeskuksen ulko- kuin sisäpuolellakin, muun muassa ravintoloissa, vessoissa, parkkihallissa ja tietenkin sisäänkäynneillä ja käytävissä. Kävijöiden seuratessa opasteita, saat samalla yrityksesi viestin perille. Ohjaa kävijöitä osastollesi, kerro uutuustuotteesta tai muistuta brändistäsi – vain luovuus on rajana diginäytön välkkeessä!

Ota yhteys myyjäämme ja tilaa näkyvyytesi!