Mikä on AVITA AudioVisual Expo?

Kansainvälinen AVITA AudioVisual Expo on audiovisuaalisen alan Pohjois-Euroopan suurin ammattitapahtuma. Tapahtuma kokoaa 26.-27.9.2017 Messukeskukseen Helsinkiin niin av-laitteita työkaluina ja toiminnan tukena käyttävät, hankintoja suunnittelevat sekä inspiraatioita hakevat.

Ainutlaatuinen AudioVisual Expo on suunnattu alan ammattilaisille, suunnittelijoille ja päätöksentekijöille, toimitilapäättäjille, av-laitteita, -järjestelmiä ja -palveluita ostavien yritysten ja oppilaitosten edustajille, tapahtumatuottajille ja -järjestäjille sekä alan merkittävimpien tuotteiden ja palveluiden tarjoajille ja organisaatioille.

Messukeskus järjestää tapahtuman AVITA ry – Audiovisuaalinen toimialan kanssa.

Rekisteröidy kävijäksi tästä!

iStock-495628612.jpg_www-sivut3

Hyödynnä ammattimessujen veroetu

Työnantaja saa veroedun kun messukäynti on osa työnantajan koulutussuunnitelmaa, liittyy työntekijän ammatillisen osaamisen edistämiseen ja on osa työntekijän palkallista työaikaa.

Tarkemmat kriteerit ja ohjeet edun hakemiseen löydät esimerkiksi Messukeskuksen sivuilta. Tervetuloa messuille kouluttautumaan!

 

Verkostoidu ja löydä uusia kontakteja!

Messuilla verkostoidutaan tehokkaasti. Kiinnostavien kontaktien ja henkilöiden tapaamisen voit varmistaa jo ennakoon käytössäsi olevan Brella-työkalun avulla. Brellan kautta sovit helposti nopeita tapaamisia paikan päälle kiinnostavien palveluntarjoajien ja potentiaalisten yhteistyökumppanien kanssa. Työkalu etsii tarpeitasi tai kiinnostuksiasi parhaiten vastaavat kontaktit muiden osallistujien joukosta ja voit sopia tapaamisia heidän kanssaan.

Lue lisää!
Tutustu näytteilleasettajiin ja ohjelmaan!

Avita esittelee monipuolisesti alan uusinta tekniikkaa, tuotteita, ohjelmistoja ja palveluita. Mielenkiintoinen ja runsas tietoisku-, luento- ja koulutustarjonta viitoittaa tulevaisuuden ratkaisuja sekä elämysteollisuuden näyttävän tekniikan kuin it-rajapinnassa toimivien järjestelmien osalta.

Suunnittelet messukäyntisi helposti: valitse eri välilehdiltä sinulle sopivat ajankohdat sekä kiinnostavimmat osastot, ohjelmat ja ravintolat klikkailemalla niiden yhteydessä olevia sydän-symboleita. Valintasi kerääntyvät Suosikit-sivulle ja voit vaikka tulostaa laatimasi listan itsellesi pdf-tiedostosta. Voit tutustua ohjelmaan myös lataamalla Messukeskuksen mobiiliapplikaation älypuhelimeesi. Löydät sen puhelimesi sovelluskaupasta nimellä Messukeskus. Sovellus on ladattavissa iOS- ja Android-laitteille.

Yksi rekisteröityminen, viisi tapahtumaa

Pääset yhdellä rekisteröitymisellä kaikkiin Avita AudioVisual Expon kanssa samaan aikaan järjestettäviin tapahtumiin: kiinteistöalan ammattilaisille suunnattuun Kiinteistö-tapahtumaan, turvallisuuden erikoistapahtuma FinnSeciinkyberturvallisuustapahtuma Cyber Security Nordiciin sekä Ahlsell Expoon.

Rekisteröidy tästä!