Skip to content

Tulevaisuuden työnantaja -opiskelijapäivä 11.10.2023

Tulevaisuuden työnantajasi löytyy audiovisuaaliselta toimialata. Ala tarjoaa tuhansia työmahdollisuuksia vuosittain uusille työntekijöille. AudioVisual Expossa tapaat alan yritysten edustajia, jotka kertovat työmahdollisuuksista ja saat käytännön vinkkejä uravalintaan.

Kävijöille

Yrityksille

Opiskelijoiden rekisteröinti tästä

Opiskelija – löydä tulevaisuuden työnantajasi AudioVisual Exposta!

Messujen ensimmäisenä päivänä vietetään Tulevaisuuden työnantaja -teemapäivää.

Tutustu ohjelmaan!

Mitä?

Tulevaisuuden työnantaja -teemapäivänä pääset tutustumaan uramahdollisuuksiin audiovisuaaliselta toimialalta.

Kenelle?

Tulevaisuuden työnantaja -teemapäivä on ilmainen kaikille opiskelijoille, uran vaihtajille sekä lisäkoulutusta kaipaaville!  Jos opiskelet audiovisuaalista-alaa tai olet kiinnostunut alalle työllistymisestä, on Tulevaisuuden työnantaja -teemapäivä täydellinen paikka juuri sinulle. Tapahtuman ikäraja on 16 vuotta.

Miksi?

Pääset tapaamaan ja keskustelemaan suoraan yrityspäättäjiä ja rekrytoijia sekä luomaan työurasi kannalta elintärkeitä kontakteja. Lisäksi saat paremman kuvan tulevaisuuden työmahdollisuuksistasi ja tutustumaan kattavasti eri audiovisuaalisen toimialoihin.

Rekisteröidy opiskelijapäivään tästä

YrityksetTulevaisuuden työntekijäsi löydät AudioVisual Exposta!

Tulevaisuuden työntekijäsi vierailevat AudioVisual Expossa. Messuilla vierailee  alan opiskelijoita, alan vaihtajia, lisäkoulutusta kaipaavia ja sinulla on mahdollisuus poimia parhaat tulevaisuuden työntekijät. Markkinoimme aktiivisesti tapahtumaa alan oppilaitoksiin ja alan opiskelijoille. Ohjeet osallistumiselle löytyy tämän sivun lopusta.

Tulevaisuuden työnantaja -teemapäivässä mukana olevat yritykset tunnistat tästä merkistä.

Tällä tarralla merkityt osastot ovat valmistautuneet teemapäivään ja haluavat mielellään keskustella lisää kanssasi uratavoitteistasi! Voit siis rohkeasti lähestyä yritysten edustajia, jos haluat kuulla sekä tietää yrityksestä enemmän.

Kilpailu tulevaisuuden tekijöistä on kovaa – käytä tilanne hyödyksesi! Haluatko mukaan?

Osallistu Tulevaisuuden työnantajapäivään 

Mukana olevien yritysten on mahdollista osallistua teemapäivään työnantaja näkökulmasta ja keskustella erilaisista uravaihtoehdoista kiinteistötoimialan opiskelijoiden ja työnhakijoiden kanssa.

Mikäli osallistut teemapäivään, toimi näin:

  • Ilmoita osallistumisestasi Tulevaisuuden työnantaja -päivään merkitsemällä eMessukeskuksessa tuotekategoriaksi Tulevaisuuden työnantaja. Näin opiskelijat ja työnhakijat löytävät näytteilleasettajien joukosta helposti ne yritykset, jotka ovat kyseissä teemapäivässä mukana.
  • Hyödynnä osastollasi Tulevaisuuden työnantaja -materiaali. Teemapäivään osallistuville yrityksille jaetaan osastolle Tulevaisuuden työnantaja -tarra, jonka voi liimata osastolle tai esimerkiksi paikalla olevan henkilökunnan vaatetukseen merkiksi siitä, että osastollanne on mukana rekrytoinnin ammattilaisia.
  • Miten osallistut? Kirjaudu eMessukeskukseen ja valitse kohta ”markkinoi osallistumistasi”. Päivitä yritysprofiili- yrityskategoriat valitse kohta ”tulevaisuuden työnantaja” ja toimitamme osastollenne materiaalit.
    Ilmoita avoinna olevista työpaikoista! Tulevaisuuden työnantaja -teemaan osallistuvat yritykset voivat noutaa työpaikkailmoituspohjan täältä ja jättää tänne. Jätä työpaikkailmoituksesi viimeistään 15.9.23 mennessä. Voit lisäksi käyttää omaa ilmoitustasi omalla osastollasi esim. näyttöpäätteellä tai tulostettuna.

    eMessukeskukseen