Skip to content

Elämyksiä valokeilassa

maajohtaja Jorma Lempinen, Epson Suomi

Epson Suomi LinkedInissa

Moni ei tule ajatelleeksi, miten paljon teknologiaa sisältyy elämyksiin, jotka näyttäytyvät tapahtumavieraille, taidenäyttelyiden ihastelijoille ja konserttien faneille upeana unohtumattomana kokemuksena. Toisaalta teknologian tarkoitus ei suinkaan ole itse astua parrasvaloihin vaan antaa sisällön loistaa.

Amos Rexin avajaisnäyttely, tokiolaisen taiteilijaryhmän Massless, oli erinomainen esimerkki siitä, miten projektoreilla voidaan luoda elämyksiä, jotka hämmästyttävät ja saavat katsojan sukeltamaan toiseen todellisuuteen. Näyttely toteutettiin Epsonin lähemmäs 140 projektorilla. Osa teoksista toteutettiin Epsonin laserprojektoreilla, juuri joustavuutensa ja vähäisten huoltotoimenpiteiden takia.

Amos Rexin näyttely oli suuri ponnistus myös teknologian toimivuudelle, sillä näyttelyn aukioloajat vaativat projektorien yhtäjaksoisen ja saumattoman toimivuuden. Monesti teknologian huomaa silloin, kun se ei toimi. Jos Amos Rexin upeaan korkeaan tilaan heijastetusta Vortex -teoksesta olisi puuttunut palanen, kokonaisuus olisi kärsinyt. Kun kokonaisuus toimii, katsoja saa elämyksen, jossa kokonaisuus on enemmän kuin osiensa summa.

Teknologinen edelläkävijyys

Visuaalisen viestinnän muuttuvassa maailmassa menestyminen tarkoittaa kirkkaampien, näyttävämpien ja luovempien kuvien heijastamista kaikkein suurimmissa, kehittyneimmissä tiloissa.

Epson kehittää ja valmistaa itse projektorien jokaisen osan erinomaisen kuvanlaadun, helppokäyttöisyyden ja luotettavuuden varmistamiseksi; 3LCD-tekniikkamme tuottavat kuvia, jotka ovat jopa kolme kertaa kirppaampia kuin yksisiruisissa DLP-projektoreissa.

Epsonin laitteet lisäävät joustavuutta, laatua ja luovuutta lähes mihin tahansa tilaan. Monipuoliset asennus- ja liitäntävaihtoehdot tekevät loistavista esityksistä yksinkertaisia ja sisältävät 360 asteen asennuksen. Monipuolisten, tehokkaiden ja joustavien linssivaihtoehtojen avulla mitä tahansa aihetta voi tehostaa eri ominaisuuksilla: moottoroitu säätö, muistitoiminto sekä erittäin lyhyen etäisyyden linssi.

Lisätietoja: https://www.epson.fi/verticals/installation-projectors